Leivonmäen Urheilutalo

Seuramme omistuksessa on vuonna 1950 rakennettu urheilutalo, jota vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön. Vuokraus ja lisätiedot 041 547 9166 / Katja Tarhanen tai osoitteesta leivonmaen.pyry@gmail.com.

Urheilutalon osoite on Etu-Ikolantie 10, 41770 Leivonmäki.

PYRYNTALO

Hinnasto

Koko talo

Pelkkä kahvio

Pelkkä sali

Tuntihinta

Jos vuokraajalla on tarvetta päästä jo aikaisemmin valmistelemaan tapahtumaansa Urheilutalolle ja/tai siivous tapahtuu vuokrapäivän jälkeisenä päivänä, sovitaan näiden päivien korvaus erikseeen. Vuokrahinta sisältää kalusteet ja keittiön varusteet.

Esim 1: Talo varataan lauantaipäivälle, mutta on tarve valmistella paikkaa jo perjantaina klo 12 alkaen ja siivous tapahtuu sunnuntaina klo 12 mennessä. Kokonaisvuokraksi tulee 200€ tai jäsenellä 150€.

Esim 2: Talo varataan lauantaipäivälle, mutta halutaan hoitaa loppusiivous sunnuntaina klo 12 mennessä (tai pitää perjantaina jo valmistella paikka, mutta siivous tapahtuu lauantain aikana). Kokonaisvuokraksi tulee 175€ tai jäsenellä 125€.

Lisämaksusta

Siivous 120€

Kalusteiden vuokraus

Talolta on mahdollista vuokrata kalusteita myös omaan käyttöön.

Hinnat ovat vuorokausihintoja. Vuokrattavat tavarat palautettava ehjinä ja puhtaina. Rikkoutuneen tilalle on ostettava uusi.

Ota yhteyttä

leivonmaen.pyry@gmail.com

Sivujen toteutus

Katariina Halonen
kata.halonen@gmail.com

© Leivonmäen Pyry ry 2020