Mitä suosähly on?

Suosähly on joukkuelaji, jossa pelikentät on rakennettu pehmeälle avosuolle. Koska suosählyä pelataan maasto-olosuhteissa, on luonnollista, että sääntöjä ja välineitä on jouduttu hieman soveltamaan normaalista salissa pelattavasta versiosta. Pelikenttä (25m x 15m) on rajattu olkipaalein. Maalit ovat kooltaan 2m x 4m ja pallo on halkaisijaltaan noin 12cm. Muuten säännöt ja pelaaminen eivät merkittävästi poikkea tavallisesta sählystä. Oman lisänsä tietysti pelaamiseen tuo pelien tiimellyksessä pehmenevä suo ja sen vaatima fyysisyys. Suosählyä voisikin luonnehtia peliksi, jossa vastustajia on kaksi; vastapuolen pelaajat ja suo.

Suosählyn SM-kisoissa on kolme eri sarjaa: Miesten sarja, naisten sarja ja sekasarja. Huom! Sekasarjaan ilmoittautuville joukkueille tiedoksi: joukkueessa pitää olla neljä naista ja neljä miestä niin, että jakauma kentällä on aina 2+2.

Kisojen järjestäjällä on oikeus käyttää tapahtumassa ottamiaan kuvia markkinoinnissaan.

GALLERIA (2)

Suosählyn SM Facebookissa

4 kuukautta sitten

Suosählyn SM-kisat

Suosählyn SM-kisat ... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

4 kuukautta sitten

Suosählyn SM-kisat

Suosählyn SM voittajajoukkueet! 📷: Essi Hytönen ... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

4 kuukautta sitten

Suosählyn SM-kisat

Hei! Suosählyn Sm-kisat suuntaa katseensa jo tulevan vuoden kisoihin ja tarkoituksena olisi tiedustella teiltä hyvät kilpailijat ja katsojat, löytyykö arkistoistanne mahdollisesti tallesta videokuvamateriaalia Peurasuolta viime vuosien kisojen tunnelmasta? Tarkoituksena on kartoittaa valmista videomateriaalia uutta mainosvideota varten, jotta osaamme arvioida millaisia otoksia ja kuinka paljon vielä tarvitsee kuvata. Olisimme suuresti kiitollisia, mikäli voisitte lähettää kuvaamaanne videomateriaalia meille WhatsAppin kautta numeroon 0408324798 tai sähköpostitse osoitteeseen leivonmaen.pyry@gmail.com. Videomateriaalin lähettäessäsi myönnät Leivonmäen Pyrylle luvan käyttää kyseistä videomateriaalia tarvittaessa osana mainosvideota.

Kiitos avustanne jo näin etukäteen!
... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Ota yhteyttä

leivonmaen.pyry@gmail.com

Sivujen toteutus

Katariina Halonen
kata.halonen@gmail.com

© Leivonmäen Pyry ry 2018