Mitä suosähly on?

Suosähly on joukkuelaji, jossa pelikentät on rakennettu pehmeälle avosuolle. Koska suosählyä pelataan maasto-olosuhteissa, on luonnollista, että sääntöjä ja välineitä on jouduttu hieman soveltamaan normaalista salissa pelattavasta versiosta. Pelikenttä (25m x 15m) on rajattu olkipaalein. Maalit ovat kooltaan 2m x 4m ja pallo on halkaisijaltaan noin 12cm. Muuten säännöt ja pelaaminen eivät merkittävästi poikkea tavallisesta sählystä. Oman lisänsä tietysti pelaamiseen tuo pelien tiimellyksessä pehmenevä suo ja sen vaatima fyysisyys. Suosählyä voisikin luonnehtia peliksi, jossa vastustajia on kaksi; vastapuolen pelaajat ja suo.

Suosählyn SM-kisoissa on kolme eri sarjaa: Miesten sarja, naisten sarja ja sekasarja. Huom! Sekasarjaan ilmoittautuville joukkueille tiedoksi: joukkueessa pitää olla neljä naista ja neljä miestä niin, että jakauma kentällä on aina 2+2.

Kisojen järjestäjällä on oikeus käyttää tapahtumassa ottamiaan kuvia markkinoinnissaan.

GALLERIA (2)

Suosählyn SM Facebookissa

2 viikkoa sitten

Suosählyn SM-kisat

Suosählyn SM-kisat ... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

2 viikkoa sitten

Suosählyn SM-kisat

Suosählyn SM-kilpailuiden 2020 virallinen pääsponsori on @exelfloorball, joka sponsoroi huippuluokan Exel salibandymailat jokaisen suosählysarjan voittajajoukkueen pelaajille! Suosählyorganisaatio on erittäin innoissaan yhteistyöstä Exelin kanssa ja tuotepalkintojen lisäksi tulemme julkaiseman lähitulevaisuudessa arvontoja sosiaalisessa mediassa, jotka sisältävät palkintoja Exelin valikoimasta. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja ottaa niin suosählyn somekanavat, kuin myös Exelfloorballin instagram-tili tarkkaan seurantaan! 💪🏆 ... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

3 viikkoa sitten

Suosählyn SM-kisat

Julkaisemme tulevalla viikolla kilpailuiden uudet verkkosivut osoitteessa www.suosahly.fi. Tämän lisäksi ilmoitamme vuoden 2020 kilpailuiden virallisen pääsponsorin, jonka kanssa tulemme toteuttamaan esimerkiksi arvontoja sosiaalisessa mediassa.

Muistakaa myös instagram-tilimme!
... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Ota yhteyttä

leivonmaen.pyry@gmail.com

Sivujen toteutus

Katariina Halonen
kata.halonen@gmail.com

© Leivonmäen Pyry ry 2018