Mitä suosähly on?

Suosähly on joukkuelaji, jossa pelikentät on rakennettu pehmeälle avosuolle. Koska suosählyä pelataan maasto-olosuhteissa, on luonnollista, että sääntöjä ja välineitä on jouduttu hieman soveltamaan normaalista salissa pelattavasta versiosta. Pelikenttä (25m x 15m) on rajattu olkipaalein. Maalit ovat kooltaan 2m x 4m ja pallo on halkaisijaltaan noin 12cm. Muuten säännöt ja pelaaminen eivät merkittävästi poikkea tavallisesta sählystä. Oman lisänsä tietysti pelaamiseen tuo pelien tiimellyksessä pehmenevä suo ja sen vaatima fyysisyys. Suosählyä voisikin luonnehtia peliksi, jossa vastustajia on kaksi; vastapuolen pelaajat ja suo.

Suosählyn SM-kisoissa on kolme eri sarjaa: Miesten sarja, naisten sarja ja sekasarja. Huom! Sekasarjaan ilmoittautuville joukkueille tiedoksi: joukkueessa pitää olla neljä naista ja neljä miestä niin, että jakauma kentällä on aina 2+2.

Kisojen järjestäjällä on oikeus käyttää tapahtumassa ottamiaan kuvia markkinoinnissaan.

GALLERIA (2)

Suosählyn SM Facebookissa

11 kuukautta sitten

Suosählyn SM-kisat

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen joudumme harmiksemme perumaan tämän vuoden Suosählyn SM-kilpailut. Näin ollen seuraavan kerran Peurasuolle palataan SM-kilpailuiden merkeissä lauantaina 24.7.2021. Olemme olleet yhteydessä jo etukäteen asiaan liittyen kilpailuihin ilmoittautuneisiin joukkueisiin sekä yhteistyökumppaneihimme. Tarvittaessa yhteydenotot kilpailuiden peruuttamiseen liittyen voi tehdä sähköpostiimme leivonmaen.pyry@gmail.com.

Vaikka kilpailut jäävätkin tältä kesältä väliin, järjestämme tulevina kuukausina kilpailuja sekä arvontoja sosiaalisen median kanavissamme tapahtuman sponsoreiden kanssa. Kannattaa siis ehdottomasti pysyä kuulolla.

Kesää odottaen ja terveyttä toivottaen

Suosählyn SM organisaatio
... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

1 vuotta sitten

Suosählyn SM-kisat

Suosählyn SM-kisat ... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

1 vuotta sitten

Suosählyn SM-kisat

Suosählyn SM-kilpailuiden 2020 virallinen pääsponsori on @exelfloorball, joka sponsoroi huippuluokan Exel salibandymailat jokaisen suosählysarjan voittajajoukkueen pelaajille! Suosählyorganisaatio on erittäin innoissaan yhteistyöstä Exelin kanssa ja tuotepalkintojen lisäksi tulemme julkaiseman lähitulevaisuudessa arvontoja sosiaalisessa mediassa, jotka sisältävät palkintoja Exelin valikoimasta. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja ottaa niin suosählyn somekanavat, kuin myös Exelfloorballin instagram-tili tarkkaan seurantaan! 💪🏆 ... Katso enemmänKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Ota yhteyttä

leivonmaen.pyry@gmail.com

Sivujen toteutus

Katariina Halonen
kata.halonen@gmail.com

© Leivonmäen Pyry ry 2020