Saapuminen

Leivonmäki on valtatie 4:n varrella noin 50km Jyväskylästä etelään päin. Tapahtumapaikalle on opasteet Leivonmäen kylältä. Navigaattoriin voi valita osoitteeksi Riihiahontie 40. Näin pääsee risteykseen, josta on vielä noin kilometrin matka pysäköintialueelle.

Peurasuo, 61°55'27.2"N 26°09'50.7"E

Suolle on myös bussikuljetus Leivonmäen Teboililta hintaan 2€/suunta. Ensimmäinen kyyti lähtee Teboililta suolle klo 9:30 ja suolta takaisin Teboilille klo 10:15. Jatkossa kyydit lähtee aina Teboililta puolelta ja suolta vartin yli. Bussin reitti kulkee Kuusirinnettä ylös kylän läpi suolle ja kyytiin pääsee myös Hyvän Mielen Kyläkaupan kohdalta, Kuusirinteen varrelta.

Suolla

Tapahtuma-alueella on kioski, josta on mahdollista ostaa juotavaa ja pientä evästä. Legendaarisessa suopubissa voit nauttia huurteiset palautusjuomat (varaudu todistamaan ikäsi) pelien lomassa. Tupakkatuotteita suolla ei ole myynnissä. Käteismaksu.

Peseytymiseen (kylmä vesi) vettä on reilu mutta rajallinen määrä, eli huomioithan muutkin pelaajat ja suoritat suolla vain esipesun. Lämpöiseen suihkuun Kurkiauran koululle pääsee klo 14-18 ennakkoilmoittautumisella hintaan 20€/joukkue. Ilmoittautua voi toukokuun loppuun asti ja suihkumaksu tulee suorittaa 31.5.2019 mennessä tilille FI62 5226 0240 0009 57 / Leivonmäen Pyry ry. Viestikenttään joukkueen nimi.

Tiedotteet

  • Miesten sarjassa joka lohkosta pääsee kaksi parasta joukkuetta jatkoon, näiden lisäksi myös kaksi parasta kolmosta pääsevät jatkoon.
  • Naisten sarjassa lohkojen kaksi parasta joukkuetta pääsevät jatkoon.
  • Sekasarjassa H- lohkosta pääsee kolme parasta joukkuetta jatkoon. Sekasarjan muista lohkoista kaksi parasta pääsee jatkoon ja parempi kolmonen.

Käytä häshtägiä #Suosählynsm

Katso kuvia ja seuraa menoa Instagramissa.

Ota yhteyttä

leivonmaen.pyry@gmail.com

Sivujen toteutus

Katariina Halonen
kata.halonen@gmail.com

© Leivonmäen Pyry ry 2018