Saapuminen

Leivonmäki on valtatie 4:n varrella noin 50km Jyväskylästä etelään päin. Tapahtumapaikalle on opasteet Leivonmäen kylältä. Navigaattoriin voi valita osoitteeksi Riihiahontie 40. Näin pääsee risteykseen, josta on vielä noin kilometrin matka pysäköintialueelle.

Peurasuo, 61°55'27.2"N 26°09'50.7"E

Suolle on myös bussikuljetus Leivonmäen Teboililta hintaan 2€ / suunta. Ensimmäinen kyyti lähtee Teboililta suolle klo 9:30 ja suolta takaisin Teboilille klo 10:15. Jatkossa kyydit lähtee aina Teboililta puolelta ja suolta vartin yli. Bussi pysähtyy myös kyläkaupalla.

Suolla

Tapahtuma-alueella on kioski, josta on mahdollista ostaa juotavaa ja pientä evästä. Legendaarisessa suopubissa voit nauttia huurteiset palautusjuomat (varaudu todistamaan ikäsi) pelien lomassa. Tupakkatuotteita suolla ei ole myynnissä. Käteismaksu.

Peseytymiseen (kylmä vesi) vettä on reilu mutta rajallinen määrä, eli huomioithan muutkin pelaajat ja suoritat suolla vain esipesun. Tänä vuonna ei ole suihkumahdollisuutta Kurkiauran koululla, mutta tarkemman pesun voi suorittaa lämpimissä luonnonvesissä esimerkiksi Leivonrannassa tai Harjunlahden uimarannalla. Ethän jätä uimarannoille roskia tai pulloja.

Tiedotteet

  • Miesten sarjassa joka lohkosta pääsee kaksi parasta joukkuetta jatkoon, näiden lisäksi myös kaksi parasta kolmosta pääsevät jatkoon.
  • Naisten sarjassa lohkojen kaksi parasta joukkuetta pääsevät jatkoon.
  • Sekasarjassa H- lohkosta pääsee kolme parasta joukkuetta jatkoon. Sekasarjan muista lohkoista kaksi parasta pääsee jatkoon ja parempi kolmonen.

Käytä häshtägiä #Suosählynsm

Something is wrong.
Instagram token error.

Katso lisää kuvia Instagramista.

Ota yhteyttä

leivonmaen.pyry@gmail.com

Sivujen toteutus

Katariina Halonen
kata.halonen@gmail.com

© Leivonmäen Pyry ry 2018